Statut comandă
Articole în coș:
0
Valoare coș:
0 Lei
Vizitator
Pentru a trimite comanda trebuie să vă autentificați. În caz că nu aveți cont vă rugăm să vă înregistrați.
copiatoare, case de marcat, cantare, calculatoare, service, consumabile
E-mail
 
Parola
 
 
Despre noi
  Silver Gold srl s-a înființat în 1993 și are ca domeniu principal de activitate "informatica și alte activitãți conexe", activitatea principalã fiind întreținerea și repararea mașinilor de birou, de contabilizat și a calculatoarelor.

  Societatea mai desfãșoarã și activitate de comerț cu echipamente de biroticã, piese de schimb șiconsumabile aferente acestora.

 Forma juridicã a societãții este cea de societate cu rãspundere limitatã, având ca asociat unic pe dl. Țuț Cornel care deține 100% din pãrțile sociale, capitalul social fiind integral privat (10.000 RON).

 Comercializarea produselor aferente domeniului de activitate desfãșurat, constituie o parte importantã în activitatea firmei. Dintre aceste produse am aminti: copiatoare și multifuncționale KonicaMinolta, HP și Canon, faxuri, imprimante, consumabile  și piese deschimb pentru acestea, aparate de marcat electronice fiscale, cântare electronice, mașini de numãrat bancnote, calculatoare de birou, mașini de scris, PC-uri și notebook-uri, componente și accesorii pentru acestea precum și produse de papetãrie.
  Piața de desfacere o constituie în principal municipiul Arad, județul Arad și ocazional alte județe.

 Cealaltã parte a activitãții o constituie contractele de service la copiatoare, case de marcat, cântare electronice, mașini de numãrat bancnote, PC-uri, imprimante, faxuri multifuncționale. Aceastã activitate se desfãșoarã în general la sediul clientului, iar în cazul intervențiilor deosebite, echipamentele sunt transportate la sediul firmei pentru o verificare mai amãnunțitã cu ajutorul aparaturii din dotarea firmei.

   În luna martie 2005 SC SILVER GOLD SRL a implementat și menține un sistem de management al calitãțiii îndomeniul comercializare și service biroticã.
  Organismul de certificare este TUV CERT al TUV Thuringen e.V.

TuV Cert
Vã așteptãm la sediul nostru pentru a afla mai multe despre noi.
harta

© 2009 Schwarz & Weiss - Powered by SuW Engine v.0.5.3.3